
Nesvarbu, ar esate sodininkas, „Farmers Market“ lankytojas, ar tiesiog mėgstate vasaros produktus, tai yra patiekalas jums! A Vasaros cukinijų pesto makaronai su karamelizuotais skrudintais cukinijomis, sprogstamais vyšniniais pomidorais, saldus + švelnus raudonasis svogūnas ir baltymams supakuoti avinžirniai. Galbūt grįžome arba negrįžome trečdaliai Bandomojoje virtuvėje!
Tiesiog 9 ingredientai ir Paprasti metodai reikalingas šiam šauniai, tenkinančiam, nenugalimam veganas Maitinimas, draugai. Parodykime jums, kaip tai daroma!
Šis makaronų vakarėlis prasideda Paruoškite daržoves eiti į orkaitę! Plonai supjaustytas cukinijas gauna savo kepimo skardą, kad įsitikintų, jog jis tampa šiek tiek auksinis. Tada vyšniniai pomidorai, raudonasis svogūnas ir avinžirniai dalijasi kitu kepimo skardoje, kuri užtikrina, kad raudonasis svogūnas nedega, o pomidorai sprogo, kad patiekalas pridėtų kuopą. Visa tai pagardinama tiesiog druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir raudonųjų pipirų dribsniais.
Kai orkaitėje bus daržovės ir avinžirniai, yra laiko laiko Gaukite makaronų virti Tada atsisėskite ir atsipalaiduokite! Arba, jei jaučiatės nuotykių kupinas ir turite 10 minučių atsargų, padarykite mūsų lengvą veganišką pesto ir naminį veganišką parmezano sūrį. Nesijaudinkite ir bet kokiu atveju … parduotuvėje nupirkti darbai. Daryk tai, kas tau tinka!
Kai jūsų laikmatis užges, laikas Sujunkite viską: makaronai, pesto ir daržovės + avinžirniai.
Galiausiai galite papuošti veganišku parmezanu ir šviežiai supjaustytu baziliku, kuris perkelia šį patiekalą į kitą lygį!
Negalime laukti, kol išbandysite šiuos cukinijų pesto makaronus! Tai:
Herbis
Šaunus
Paguoda
Veganiškas supakuotas
Greita ir lengva
& Taip skanu!
Šie makaronai savarankiškai gamina paprastą ir patenkinamą patiekalą, tačiau taip pat būtų Nuostabu Su česnako duonos ar pesto duonos puse arba suporuota su mėgstamais baltymais. Mūsų paprasti veganiški kotletai ir pesto „Parmezan“ kalakutienos kotletai abu nuostabiai suporuotų!
Daugiau cukinijų receptų
Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite jį ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker „Instagram“. Džiaugsmas, draugai!
Porcijos 4 (Porcijos)
Neleiskite savo ekranui tamsėti
- 5 puodeliai cukinijos, perpus sumažinta išilgai ir supjaustykite į 1/4 colių griežinėlius (2 didelis cukinijų derlius ~ 5 puodeliai arba 650 g)
- 1/2 didelis Raudonas svogūnas, supjaustytas supjaustytas (1/2 svogūnų išeiga ~ 1 puodelis arba 150 g)
- 1 PINT Vyšnių pomidorai, sveiki (1 pintos derlius ~ 2 ½ puodelio)
- 1 (15 uncijų) gali avinžirniai, nusausinti ir nuplauti (arba naminiai puodeliai
- 4 Kasas alyvuogių aliejus (Padalintas)
- 1/2 TSP Jūros druska (Padalintas)
- 1/2 TSP Raudonųjų pipirų dribsniai (Padalintas)
- 12 oz. Pasirinktų makaronų (Prireikus be glitimo // Mums patinka „Jovial Fusilli“)
- 1 puodelis Baziliko pesto (Užtikrinkite, kad veganai/pieno produktai yra be
-
Prieš pašildydami, sutvarkykite krosnies stelažus, kad du kepimo skardos tilptų į orkaitę. Tada įkaitinkite orkaitę iki 425 laipsnių F (218 C) ir dukite du kepimo skardus su pergamento popieriumi.
-
Į vieną kepimo skardą įpilkite supjaustytų cukinijų, tada supilkite svogūną, pomidorus ir avinžirnius prie kitos, laikydami avinžirnius vienoje lapo pusėje. Į kiekvieną kepimo skardą įpilkite 2 šaukštus (30 ml) aliejaus, tada įpilkite 1/4 šaukštelio druskos ir 1/4 šaukštelio raudonųjų pipirų dribsnių į kiekvieną kepimo skardą (sumos kaip originalus receptas parašytas – jei sureguliuojate numatytąjį porcijų skaičių, pridėkite pusę visų matavimų į kiekvieną kepimo skardą). Mėtykite tol, kol viskas bus tolygiai padengta, užtikrindami, kad avinžirniai būtų atskirti. Paskleiskite cukinijas, kad jis kuo mažiau sutaptų.
-
Skrudinkite 20–30 minučių, kol daržovės bus labai švelnios, pomidorai sprogo, o avinžirniai yra auksinės rudos spalvos ir pradeda traškėti.
-
Kol daržovės kepa, užvirkite didelį puodą sūdyto vandens ir virkite makaronus pagal pakuotės instrukcijas. Kol vanduo verda, paruoškite pesto (jei naudokite naminius).
-
Kepdami ir nusausindami makaronus, grąžinkite juos į puodą ir įpilkite pesto. Gerai išmaišykite ir įpilkite daugiau pesto pagal skonį. Tada įpilkite skrudintų daržovių ir dar kartą išmaišykite. Patiekite, jei norite, užpildykite veganišku parmezanu ir šviežiu baziliku. Mėgaukitės!
-
Šaldytuve likučiai išlaiko 2–3 dienas. Ne draugiškas šaldikliui. Pakartotinai pašildykite mikrobangų krosnelėje arba trumpai puode ant viryklės, pridėdami šiek tiek vandens, jei reikia.
*Parduotuvėje pirkta pieninė „Pestos“, kurią mes bandėme ir mėgaujamės: „Gotham Greens“ Veganas Pesto, Le Grand Sodas „Pesto“ ir „Trader Joe“ veganiškas kopūstas, anakardis ir baziliko pesto.
*Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas naudojant linksmus rudųjų ryžių fusilli ir be pasirenkamų ingredientų.
Tarnavimas: 1 Patiekimas Kalorijos: 614 Angliavandeniai: 91.3 g Baltymas: 17.2 g Riebumas: 22.5 g Sočiųjų riebalų: 2.6 g Polinesočiųjų riebalų: 2.6 g Mononesočiųjų riebalų: 12.7 g Trans riebalai: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 581 mg Kalis: 1108 mg Pluoštas: 10.9 g Cukrus: 9.7 g Vitaminas A: 341 Iu Vitaminas C: 48 mg Kalcis: 115 mg Geležis: 3.3 mg